Wat ik op tafel zet

Voeding…
Iedereen heeft er wel een mening over. Dit is goed voor je, en dat niet. Maar wat is waarheid?

Zo zijn er heel veel stromingen ontstaan. Dieet zus, afslankkuurtje zo… Maar in mijn ogen heeft dat nooit blijvend resultaat. Resultaat komt pas als je het een blijvende gewoonte laat zijn. Een leefstijlverandering dus!
En een leefstijlverandering is niet hetzelfde als doen wat Jantje zegt, of Pietje. Een leefstijlverandering is uitproberen en/of uitsluiten om vervolgens te zien en voelen wat de werkelijke effecten van iets zijn op jou. En daarna dát blijven doen wat voor jou werkt.

In grote lijnen zijn de voedingsgoeroe’s het wel met elkaar eens:
– maak je maaltijden zelf, vers (dat kan best zonder pakjes, zakjes, potjes en blikjes)
– zonder gifstoffen is beter dan met (dus dan zou ik voor biologisch gaan)
– we kunnen écht met minder vlees toe
– eet meer groenten
– voeg geen suiker toe
– drink meer water (ipv frisdrank en/of sap)
Of je wel of geen brood, melk of nachtschades etc. zou moeten eten/drinken laat ik hier even buiten beschouwing. Want of je dat nou wel of niet doet, bovenstaande punten kun je sowieso kado doen aan je lichaam 😉

Zoals ik in mijn e-book (dat je hier gratis kunt downloaden) al vertelde ben ik tijdens mijn zoektocht fan geworden van het eten volgens het Paleo-principe. Dat kwam eigenlijk omdat dat voor mij de eerste keer was dat ik kookboeken kocht waarvan ik de recepten wél lekker vond en eens een keer niet het gevoel had dat ik na de maaltijd nog wat lekkers wilde. Paleo gaat uit van voeding dat zo veel mogelijk overeenkomt met dat van de oermens, zo puur mogelijk dus. Ik wil hiermee niet suggereren dat je strikt volgens dat principe zou moeten eten, dat doe ik zelf ook niet helemaal. Maar het geeft je wel een hele goede basis voor een gezond en energiek voedingspatroon!

De kookboeken waar ik destijds mee in aanraking kwam en waar ik nog steeds groot fan van ben, zijn nog steeds de enige die hier bijna dagelijks worden gebruikt! Hier zie je welke dat zijn.

En speciaal voor jullie mag ik t/m 4 augustus het allernieuwste kookboek met een hele mooie korting aanbieden ☺ ☺ ☺
Het Paleo Budget Kookboek.
Iedereen die inspiratie kan gebruiken om de gezondste lekkere maaltijden op tafel te zetten móét dit boek in huis hebben! En zoals de titel al aangeeft zijn de recepten zo gemaakt dat je ook met een klein budget goed voor je lichaam kan zorgen.
HOE GAAF IS DAT ☺ ☺ ☺

Klik snel op onderstaande afbeelding, want deze superaanbieding is nog maar heel even geldig!

Weet dat je een keus hebt!

Liefs Wendy

PS: heb je mijn gratis e-book al gelezen? Ik deel daarin mijn 15 meest waardevolle tips voor meer energie, een betere gezondheid en meer levensgeluk. Hier kun je het downloaden, GRATIS

PPS: volg me op Facebook! Ik deel hier veel interessante artikelen voor je.

Deel mijn blog met je vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *