Verlangens die in mij groeien

Terwijl ik naar de lucht zit te staren en de “con”-trails probeer te tellen bekruipt me een weemoedig gevoel. Wat broedt er in mij? Een verlangen… Het wordt steeds groter, ik voel het al weken groeien. Diep vanbinnen. Wat wil zich uiten? Ik probeer het te begrijpen. Ik probeer het te pakken te krijgen. Steeds als ik het idee heb dat ik iets op het spoor ben, is het het toch weer net niet…
Het leidt me af… Van wat ik te doen heb. Van wat ik zou willen doen.
Ik voel een beetje wanhoop. Wat is het dat gezien wil worden? Wat heeft het me te vertellen?
Opeens komt een machtig sterk verlangen in me op om te schrijven. Ok, dat is ondertussen al wel lang geleden, maar daar kan ik wel iets mee… Met een lekker muziekje op tik ik op de toetsen. Ik zie de woorden verschijnen. Ze doen een poging om uiting te geven aan die gevoelens, die verlangens.

Verlangens…ja, meer dan 1. Ik weet het. Ik voel het.
Kan ik er gehoor aan geven? Durf ik dat echt? Alles? Tot “het gaatje”?
Ik voel ze met de dag groeien, die verlangens. Ze zijn deel van wat ik ben, geven uiting aan mijn essentie. Maar hoe ga ik ze tot uiting brengen in deze maatschappij van hokjes en rechtlijnigheid? Op een manier die bij me past en waarmee ik toch nog veilig over straat kan?
Compleet mezelf zijn, dat is alles wat ik wil. Het klinkt zo simpel… Maar het gaat niet alleen om de leuke dingen. Het gaat ook om dingen die nogal not done zijn volgens de normen van onze maatschappij. Dingen waar soms wat taboe op rust. Dingen waar je niet altijd vrienden mee maakt… Maar ze zijn van mij! Ze horen bij het pakket dat ze ooit Wendy hebben genoemd. En dat is precies wat ik wil zijn! Dat complete pakket, met alles erop en eraan. Dat geeft mij zo’n diep en machtig fijn gevoel van vrijheid.

Soms overspoelen ze me, die verlangens… Het is me ook niet altijd helemaal zeker wat ze nou precies willen dat ik doe… Het duurt soms even voor het duidelijk is wat zich wil uiten en dat vergt soms wat geduld…
Maar ze zijn van mij, dat is zeker! En IK mag er mee doen wat ik wil. Er is niemand die er verder nog wat over te zeggen heeft.
En, weet je, ik hou echt ZO veel van mezelf dat ik ook écht wil weten wat het is, wat het ALLEMAAL is. Wat zich precies wil uiten. Want ik wil me uiten, helemaal en compleet, aan de wereld laten zien. De naakte waarheid, MIJN naakte waarheid.
Dus ik ga door. Met luisteren, met voelen, met eerlijk zijn naar mezelf. En ik vertrouw erop dat ik op die manier precies ben wat ik allemaal kan zijn. Ongeacht mijn situatie, ongeacht in welke aanwezigheid ik ben… Compleet, en 100% zonder maskers. Hoe heerlijk is dat?!

Hoe heerlijk zou het ook voor jou zijn om heel je Zijn er te laten zijn, op elk moment van de dag? Dat je nooit meer een deel van jezelf hoeft uit te zetten omdat “iemand” dat van je verwacht, of omdat “dat nou eenmaal zo hoort” of “niet gepast is”…bla bla bla…
Wat nou als we allemaal gewoon zijn zoals we zijn? Oooo, wat een opluchting zou dat geven!! Een wereld zonder taboe, zonder hokjes, zonder beperkingen in welke vorm dan ook <3 Wat verteld jouw gezicht als je het masker af zet? Wat vertellen jouw verlangens je? Wat heb jij nodig om jouw verlangens te gaan leven? Heb je geen idee meer wie/wat/hoe jij nou eigenlijk bent of zou willen zijn? In het Wie ben ik?-traject gaan wij die enige echt jij weer naar boven halen en laten stralen. Zodat ook jij van het leven kan gaan genieten!


Weet dat je een keus hebt!

Liefs Wendy

PS: heb je mijn gratis e-book al gelezen? Ik deel daarin mijn 15 meest waardevolle tips voor meer energie, een betere gezondheid en meer levensgenot. Hier kun je het downloaden, GRATIS

PPS: like mijn Facebook-pagina! Ik deel hier heel veel interessante artikelen voor je.

Deel mijn blog met je vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *