Stop met je tijd te verspillen!

‘Your time is limited, so don’t waste it by living someone else’s life. Do not be trapped by dogma, which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let someone else’s opinion about you become your reality. Have the courage to follow your heart and intuition, they somehow already know what you truly want to become’

Deze tekst kopieerde ik uit een blog dat ik vandaag las.
Je tijd is beperkt, dus verspil het niet door iemand anders zijn leven te leven. Laat iemand anders zijn mening niet jouw realiteit worden. Heb de moed om je hart en intuitie te volgen, want die weten om een of andere reden al precies wat jij wil worden.

En het is zo waar! Als je je altijd maar laat leiden door wat andere mensen van je denken, of door wat als gewenst beschouwt wordt, wat blijft er dan over van JOU?
Kun je dan het leven leven wat jij graag zou willen leven?
Gaat het er niet JUIST om dat je steeds dichter tot je kern komt, in plaats van er steeds verder vanaf? Is dat niet juist DE manier om gelukkig te zijn?

Weet jij eigenlijk wel wat jij zou willen doen, of laten? Luister jij wel eens écht naar je hart?
Wat is er eigenlijk écht belangrijk, voor JOU? Wat zou er voor nodig zijn om dat te bereiken? Kun je daar in kleine stapjes naar toe werken, zonder jezelf te verliezen?
Wat betekenen die meningen van anderen eigenlijk voor jou? Zijn die wel echt zo belangrijk? Verrijken die jouw leven? Of houden ze juist tegen?

Wat kan jij aan jezelf geven zodat je de mening van een ander niet meer nodig hebt? En durf je dat jezelf te geven? Durf jij voluit te LEVEN?

Weet dat je een keus hebt!

Liefs Wendy

PS: ik vind het geweldig als je mijn blog naar je vrienden stuurt! Kopieer de URL en mail het ze, of deel de post die ik hierover deelde op Facebook met ze. Bedankt dat je me helpt om de wereld wakker te schudden ???? ???? ????

PPS: volg me op Facebook! Ik deel daar veel interessante artikelen voor je www.facebook.com/wendyvanvenrooij.nl

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *