Laat je horen!

Jouw stem laten horen.
Hoe doe je dat? Wat zeg je dan?

Weet jij hoe jouw échte stem klinkt? Of klinken er bij jou ook al die laagjes overheen?
Een laagje van “die ander weet het beter, want die heeft er voor geleerd”, of dat laagje van “zeg maar niet te veel, want dan gaan ze nog wat van je denken”. Zo zijn er legio laagjes die over jouw stem kunnen zitten.
Na een gesprek, vandaag, met mijn coach werd het mij duidelijk dat er bij mij ook nog steeds laagjes over mijn stem zitten. De laagjes “luister maar naar wat er gezegd wordt” en “die ander, díé is goed” lieten zich vandaag aan me zien.

Au, dat deed zeer. Want ik wil mezelf laten zien, ik wil mezelf laten horen!
Ik heb heel veel te delen, dat was altijd al zo. Maar wat was dat dan ook al weer? Door al die laagjes ben ik het gewoon vergeten…
Het wordt tijd dat ik de keus ga maken om ECHT voor MIJN stem te gaan kiezen. Het wordt tijd dat ik die laagjes er vanaf gooi!

Waarom?
Omdat ik voel dat ik waardevolle dingen te delen heb. Omdat ik mensen wil helpen om een mooier leven te creëren. En daar hoort bij dat je je eigen stem (terug)vind.
Als je je eigen stem kan laten horen, dan kom je weer een stukje dichter bij je kern, bij je ziel, bij je echte ik.

Ik geloof dat we allemaal waardevolle dingen te delen hebben. En ik zie dat er heel veel mooie mensen rondlopen die heel veel laagjes over hun stem meedragen.

Welk laagje kan jij over jouw stem ont-dekken?
Waardoor laat jij je tegenhouden om jouw mooie boodschap te delen?

Ja, OOK JIJ hebt iets waardevols te delen! Ook jij hebt iets moois om aan de wereld te laten horen!
Luister maar eens goed. Is dat écht jouw stem?
Heel de laagjes en schud ze er liefdevol van af. Dan ben ik heel benieuwd hoe jouw nieuwe stemgeluid nu klinkt 😉

Weet dat je een keus hebt!

Liefs Wendy

PS: ik vind het geweldig als je mijn blog naar je vrienden stuurt! Kopieer de URL en mail het ze, of deel de post die ik hierover deelde op Facebook of LinkedIn met ze. Bedankt dat je me helpt om de wereld wakker te schudden 🙂

PPS: volg me op Facebook! Ik deel hier veel interessante artikelen voor je.

PPPS: heb je mijn gratis e-book al gelezen? Ik deel daarin mijn 15 meest waardevolle tips voor meer energie, een betere gezondheid en meer levensgeluk. Hier kun je het downloaden, GRATIS 🙂

Deze blog delen...

Comments 2

  1. Herkenbaar! En ik had er nog niet eens zo over nagedacht, terwijl het me op een bepaald niveau al wel was opgevallen. Onder sommige omstandigheden is mijn stem lager en vlakker. Dan doe ik ‘nuchter’ laagje over mijn stem waarmee ik mijn werkelijke gevoel verberg. Dat is het laagje dat me het meest opvalt.
    Ik heb ook een bescheiden laagje, een ‘sorry dat ik je stoor ‘laagje en nog een aantal variaties op verkeerde bescheidenheid.

    Nu ik me er bewust van ben, ben ik benieuwd wat er van overblijft.

    Mooi blog, dank je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *