Hypnotische Maagverkleining

AFVALLEN BEGINT IN JE HOOFD, NIET OP JE BORD

 
 

Afvallen en op gewicht blijven. Is dit ook jouw droom maar lukt het niet?
Ben jij een emotie eter, heb jij de hele dag honger of vliegen de kilo’s er na een dieet toch elke keer weer aan?

Onze Hypnotische Maagverkleining is het meest revolutionaire en effectiefste afslanksysteem, dat niks te maken heeft met het uithongeren van je lichaam, het tellen van calorieën, intensief sporten, slikken van pillen of een speciaal dieet.


Dit is mijn lijf,
waar ik ten diepste dankbaar voor ben,
en het is aan mij om er voor te zorgen.


Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht-werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken.


Met alle voordelen van een fysieke maagband, maar zonder de nadelen van de fysieke maagband ☺ ☺. En de resultaten van de Hypnotische Maagverkleining zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger.
Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een fysieke maagband, is de Hypnotische Maagverkleining met 82,3% een stuk effectiever te noemen!


Ik wil je vragen om even stil te staan bij het woord DIEET…
Hoe voel je je dan? Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast?
Of eerder depressief, beperkt en berooft?
Voor meer dan 90% van de mensen geldt het tweede..


Als je jouw eetgedrag écht wil veranderen en je wil duurzaam op gewicht blijven, dan is het belangrijk dat je onbewuste en je bewustzijn samenwerken.

Wist je dat 90% van ons gedrag wordt aangestuurd door ons onbewuste?

Begrijpelijk dat afvallen en op gewicht blijven heel lastig wordt als je dit alleen met je bewustzijn (wilskracht) probeert te doen.

Wanneer je alle diëten al hebt geprobeerd, maar nog steeds niet het gewenste resultaat hebt bereikt, kan het zo maar zijn dat er onbewust ergens een blokkade bestaat. Het zou kunnen dat er een beschermingsmechanisme actief is, dat je een belemmerende overtuiging hebt. Dat er een trauma onder zit of wellicht heeft jouw onbewuste een andere goede reden waarom jij niet afvalt.
Allemaal onbewust natuurlijk!
Je onbewuste doet alles vanuit de beste intentie voor jou! Het wil heel graag dat je veilig bent en dat het goed gaat met je. En soms heeft het niet in de gaten dat datgene wat ooit de oplossing voor een probleem was nu juist het probleem is. En dan kan het zo maar zijn dat jij niet afvalt, ondanks alle voedingsadviezen en ondanks alle moeite die jij hier voor doet.

Voordelen van ons Hypnotische Maagverkleining-programma

Misschien vraag je je af of je de Hypnotische Maagverkleining kunt vergelijken met een fysieke maagband. Jazeker kun je dat!
Dankzij de hypnose 2.0 technieken kunnen we onder hypnose een ‘normale’ maagband-operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn.
Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt het dit voor waar aan! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel.
Als je een fysieke maagband zou laten zetten dan moet je je bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (narcose, ziekenhuisopname, herstelperiode, complicaties, littekens, het financiële plaatje, het risico op bloedpropjes…En als je een fysieke maagverkleining laat doen dan komt daar nog het levenslang een niet-goed-werkend spijsverteringsstelsel en het levenslang supplementen innemen bij!).
Met de Hypnotische Maagverkleining heb je alleen de voordelen ☺ ☺

Hoe ziet het programma eruit?

Het Hypnotische Maagverkleining-programma bestaat uit een intake-gesprek gevolgd door de sessies. Na de eerste sessie krijg je ook nog eens een ondersteunende MP3 toegestuurd die je dagelijks gaat beluisteren, waardoor je meteen al onderstaande uitwerkingen zal opmerken.Ik had het gevoel niet verder te komen, terwijl ik zo mijn best deed. Minder eten zorgde voor weinig energie, opletten met wat ik at zorgde voor meer focus op eten. Wat ook niet echt helpend was. Door de focus er weer vanaf te halen merkte ik dat ik weer minder ging eten en het energie level daalde met tevens het levens plezier. Dus ik bleef in een kringetje hangen en hoopte met de virtuele maagband hier een doorbraak in te maken. Tot mijn verbazing is dit ook gebeurd. Het heeft mij gebracht dat ik op een hele makkelijke en ontspannen manier verandering heb gebracht in mijn beperkende patronen. Mijn zelf liefde is gegroeid waardoor ik meer ontspannen ben over mijn gewicht. Ik heb mijn streef gewicht nog wel niet gehaald maar weet dat dit zeker gaat gebeuren. Het bezig zijn met mijn gewicht hield mij weg van de dingen die ik graag zou willen. Nu is dit omgedraaid en doe ik de dingen die ik graag wil doen waardoor de kilo’s er vanzelf afgaan. Echt een feestje. Plezier is toe genomen door dat ik doe wat ik graag wil. Hierdoor is mijn energie meer gaan stromen en ga ik richting mijn streef gewicht.
Super blij dat ik de hypnotische maagband ben ondergaan. ❤Mändy van der Burgt
Wendy van Venrooij, dank je wel voor wat ik allemaal hebt mogen leren over een gezonde leefstijl. Het heeft mijn hele leven veranderd. Ik voel me fitter dan ooit. THANKSRicardo Nielsen
Hee Wendy! Het gaat goed met me! Ik merk dat ik bewuster met eten omga en dat ik sneller eten laat liggen. Ook merk ik dat ik sneller eten afsla!C. van Hoof

Wat doet ons Hypnotische Maagverkleining-programma voor jou:

 • Sabotage stoppen.
 • Je motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden.
 • Vetverbranding van het lichaam verhogen.
 • Je sneller een voldaan gevoel geven.
 • Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen.
 • Je eetlust in toom houden.
 • Je bloedsuiker stabiliseren.
 • Je langzamer doen eten en snel eten stoppen.
 • Je slechte gewoontes verwijderen.
 • Een positief zelfbeeld programmeren.
 • Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen.
 • Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten.

De Hypnotische Maagverkleining is een perfect alternatief voor de echte maagbandoperatie met een hoger slagingspercentage en geen complicaties.
Wil jij dit ook ondergaan? Stuur me dan een mail via die mooie oranje knop hieronder, dan gaan we snel beginnen 😉

X Wendy

JA WENDY, IK WIL DE HYPNOTISCHE MAAGVERKLEINING