Haal je kop uit het zand!

Het is weer zo’n dag vandaag…er zijn ondertussen al 3 berichten aan me voorbij gekomen over hoe moeilijk het is om in het reguliere systeem te zitten.
– Een kindje met het syndroom van Down dat alleen maar wordt gezien als een mensje met gebreken, een mensje dat niet normaal is.
– Mensen die heel veel baat hebben bij medicinale wietolie maar de hoge kosten bij de apotheek niet kunnen dragen en in hun bevindingen niet gesteund worden door hun arts.
– De homeopathie die nog niet eens meer openbaar mag maken waarmee zij mensen kunnen helpen, terwijl er al zo ontzettend veel mensen door geholpen zijn. Ik zelf ook! En in mijn omgeving meer mensen.

Om me heen zie ik elke dag weer zo veel mooie mensen vechten voor ons recht. Ons recht op informatie, ons recht op pure voeding, ons recht op genezing in plaats van symptoombestrijding…

En nou niet denken dat dat wel mee zal vallen, want het valt niet mee!
Het enige wat ze willen is alle kanten van het verhaal laten zien. Mensen er bewust van maken dat het ook anders kan, dat die mogelijkheden er écht zijn.
Het is verdomme ons recht om al die kanten te zien en te horen, en te delen met anderen!

Maar in plaats van dat we die kanten mogen zien, horen en/of delen worden we in een hoekje gezet. Mensen die uit liefde voor de wereld en voor anderen die informatie willen delen worden uitgelachten en uitgemaakt voor van alles en nog wat. Hoezo dat? Wat maakt HET verhaal zo speciaal dat al het andere er niet toe doet? Wat maakt HET verhaal DE waarheid? En wat geeft hen het recht om de mensen die verder willen kijken dan HET verhaal voor oud vuil uit te maken en dwars te zitten?
Het is niet alleen maar “de buurman” die dit doet! Dat zou niet eens zo spannend zijn. Iedereen mag immers uitkomen voor waar hij/zij in geloofd… (Dat is volgens mij wel de bedoeling van een democratie…?) Het zijn de autoriteiten die er de grootste druk opleggen!

Bewezen methodes die worden afgedaan als kwakzalverij. Behandelingen waar geen bijwerking van komen, alleen genezing en welzijn, mogen niet worden vergoed door het ziekenfonds, waardoor veel mensen het niet kunnen betalen. Halve waarheden die ons worden voorgehouden. Mensen die worden onderdrukt omdat ze het niet eens zijn met het systeem…
Het is nou zelfs zo gek dat er een voorstel is ingediend dat als je het niet eens bent met HET verhaal ze je mogen opsluiten.

HET MOET TOCH NIET GEKKER WORDEN

Waarom laten we ons de wet voorschrijven door iemand die ook maar gewoon een mening heeft gevormd aan de hand van de informatie die zij heeft gelezen? Waarom laten we ons überhaupt zo tot in detail de wet voorschrijven?
Hoe hebben we dat zo ver laten komen in deze “democratie”?

Wat doe jij als je merkt dat het reguliere je niet past?
Haal je dán je kop uit het zand?

Weet dat je een keus hebt!

Liefs Wendy

PS: ik vind het geweldig als je mijn blog naar je vrienden stuurt! Kopieer de URL en mail het ze, of deel de post die ik hierover deelde op Facebook of LinkedIn met ze. Bedankt dat je me helpt om de wereld wakker te schudden ???? ???? ????

PPS: volg me op Facebook! Ik deel hier veel interessante artikelen voor je.

PPPS: heb je mijn gratis e-book al gelezen? Ik deel daarin mijn 15 meest waardevolle tips voor meer energie, een betere gezondheid en meer levensgeluk. Hier kun je het downloaden, GRATIS 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *