Meer energie, een betere gezondheid en meer levensgenot.


Er was een tijd dat ik mezelf elke dag uit bed moest hijsen, me futloos aankleedde en wat te eten maakte, slaapwandelend naar mijn auto liep, huilend naar het werk reed, wankelend van mijn auto naar het gebouw liep waar ik werkte, mezelf al ruim voor de pauzes flauw en trillerig voelde, me aan het eind van de werkdag opgelucht maar moe en met een pijnlijk lichaam weer naar mijn auto begaf, snel naar huis reed en thuis uitgeteld neerplofte om me vervolgens niet meer in staat te voelen om ook nog maar iets te doen.
Ik dacht dat de wereld heel oneerlijk en gemeen was en dat mensen hebzuchtige, gemene, zelfzuchtige, hypocriete wezens waren. Ik voelde me moe, ongelukkig, verdrietig, eenzaam en onbegrepen.

De dingen die ik toen deed, waarvan ik nog steeds elke dag opnieuw kan zeggen dat ze een super- waardevolle bijdrage leveren aan mijn gezondheid en welzijn, de dingen die er steeds voor zorgen dat ik het ga merken als ik er één niet serieus neem, die schreef ik in dit e-book.Wendy van Venrooij

Meer energie, een betere gezondheid en meer levensgenot?

Download dan NU mijn meest waardevolle tips.