Access Facelift

VOOR HET OMKEREN VAN VEROUDERING


Wat heb je besloten dat onvermijdelijk is als het aankomt op veroudering? Heb je wellicht naar je ouders of grootouders gekeken naar hoe zij ouder werden? Heb je bedacht dat jij ook zo ouder zou worden? Wat als ouder worden niet zo hoeft te gaan? Wat als alles wat je ooit hebt “bedacht” over ouder worden niet per se zo hoeft te zijn? Wat als je merkt tijdens een Facelift-sessie hoe ontspannen je ervaring is en dat je huid er anders uit gaat zien?De Access Consciousness Facelift™ is een pareltje onder de Body Processen van Access Consiousness® dat het gezicht, lichaam en leven zal verjongen, ontspannen en verstevigen.
Met dit proces zetten we energieën aan waarmee je de verschijning van veroudering in het gezicht kunt omkeren en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren – zonder operaties, injecties, peelings of medicijnen!


Wat doet de Access Consciousness Facelift™?

  • Het bewerkstelligt een algehele lichaamslift.
  • Het ontdoet je lichaam van de effecten van veroudering.
  • Het verjongt en verstrakt van de huid.
  • Het versnelt herstel van cosmetische chirurgie.

Wat zijn de voordelen van een Access Consciousness Facelift™-behandeling?

Daar waar botox alles plat legt, ook de expressie in je gezicht, zal de Access Consciousness Facelift™ juist de heerlijkheid en vrolijkheid uit jezelf halen en laten zien in je gezicht!

En het proces werkt door op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden zoals problemen met overgang, hormoonhuishouding, concentratie, zichtvermogen, haaruitval, bewegelijkheid van het lichaam, slaapstoornissen enz.


Mijn eigen ervaring

Ik weet het nog precies, die allereerste keer dat ik een Access Consciousness Facelift™-behandeling onderging. Ik had echt geen idee wat ik moest verwachten. De Bars kende ik wel, die had ik al vaak laten runnen. Maar ik had me laten vertellen dat alle Access processen anders zijn; op een andere manier gegeven worden en ook anders aanvoelen. Nou inderdaad! Wat was dat anders dan wat ik kende van de Bars! Zo veel subtieler en het voelde zo veel zachter! Ik vond het heerlijk! Eigenlijk kan ik er nog steeds het goede woord niet voor vinden. Maar ik dacht meteen “WOW! Dit moet ik ook leren en er anderen blij mee maken”. Gelukkig was er die dag iemand zo helder om foto’s van me te maken ☺. Ik weet nog dat ik heel lang heb zitten kijken of ze misschien een ander filter had gebruikt of zo, maar dat was echt niet zo! De na-foto (rechts) is zelfs van nog dichterbij genomen dan de voor-foto (links).

Vanuit Access Consciousness® zeggen ze dat de resultaten blijvend zijn na 20 Access Consciousness Facelift™-behandelingen, wanneer ze op regelmatige basis ontvangen zijn.

Wie wil dat nou niet?


Wil jij ervaren wat een Facelift-sessie met jou doet? Stuur me dan een mail via die mooie oranje knop hieronder, dan gaan we snel beginnen ☺

JA WENDY, IK WIL EEN FACELIFT