Access Bars

VOOR MEER LICHTHEID IN JE LEVEN


Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn? Wat als jouw leven weer plezieriger zou kunnen zijn? Wat als jij teveel plezier zou hebben om het nog op te merken wanneer mensen over je oordelen?
Al vroeg in ons leven hebben we geleerd dat het wenselijk is om over onszelf te oordelen en dat dat de manier is om je leven te leiden in deze wereld. Wat als jezelf veroordelen of beoordelen het meest onaardige was dat je jezelf ooit aandeed? En nog steeds doet? Deze wonderlijk mooie techniek genaamd “Access bars®” zal dit van binnenuit oplossen.Access Consciousness® heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS®.
Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Access Bars® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.


Wat zijn de BARS?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.
Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.
Elke Bar correspondeert met het aspect of dat gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.
Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.
De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen heel licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.
Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.
Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.


Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars-sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars-sessie.
Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Neuroloog en Neuro wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin presenteert zijn Access Bars® onderzoek

Deze film bevat Nederlandstalige ondertiteling. Deze kan je aanzetten door op het bloemetje te klikken, naar het youtube-logo, en bij subtitles voor Nederlands te kiezen.


Dr. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW publiceerde in november 2017 haar wetenschappelijke onderzoeken naar de effecten van een Access Bars behandeling op angst en depressie, en de resultaten daarvan in the Journal of Energy Psychology

Deze film bevat Nederlandstalige ondertiteling. Deze kan je aanzetten door op het bloemetje te klikken, naar het youtube-logo, en bij subtitles voor Nederlands te kiezen.


Elke keer als ik een Bars-sessie heb ontvangen dan stuiter ik van de energie!Wendy van Venrooij
Mama, wil jij vaker mijn hoofdje vasthouden, want dan schreeuwt mijn hoofdje niet meer zo.Bram van den Boogaard (5jr)

Wil jij ervaren wat een Bars® sessie met jou doet? Stuur me dan een mail via die mooie oranje knop hieronder, dan gaan we snel beginnen ☺

JA WENDY, IK WIL DOOR JOU MIJN BARS LATEN NALOPEN